Zeyno123 Kızlar 5 buçuk aylık bebegim var ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi doktorumuz ama bizim bebek 3 haftadır fazla emmiyo acaba memeyimi bırakacak en fazla 5 dakika emiyo sonra 2 3 saat sonra tekrar emiyo yine 5 dakika o kadar
Simra Zeyno123 bnce normal canim dis cikariyor olabilir o yuzdn az emiyordur dis cikarirken istahsizlik olur yani bi saglik sorunu yoksa normal bence
Kkmd123 Zeyno123 normal bence benim bebeğimde 4 ayıka daha girmedi 3-4 saat emmese emmiyo 5 dk emiyo bu kadar bende başta üzüldğmde normal miş. Çişli bezleri nasıl sen mama versiyomusun kaç tane çişli bez alıyosun ve doluluğu ne kadaaar
Zeyno123 Simra doktor dedi diş etleri kabarmış diye dediginiz gibi bazen verdiğim ek gidalardada istemiyo bazen silip supuruyo
Simra Zeyno123 ondanda olabilir canim cani istemez ozmnda zorlama zorlarsan tiksinebilir mesela ben cok yogurt yedirdim ogluma bida bida diyerek şimdi yogurt yemez o yzudn kendi haline birak sen yemkyini hazirla yedir yemiyorsa zorlama emzirmeyide yemkten önce ver ki karni doydugunda emmek istemez ler pek