Fatos_tekeeva Alhanfah beni görse saldırır ne görse saldırır mememi bile bir yerki canavar diyoruz o yüzden 😂😂😂😂
Mommysharkdoodoodoodoo Alhanfah ben oğluma sincap diyorum ☺️ hiç durmuyor çünkü ve minicik yaşına göre… Bir de ön iki dişi biraz büyük..
Srpslk Alhanfah benim oğlum prematüre o yüzden biraz minik cüccük oğlan diyoruz :) bide cok acık göz hic uyumas cin gibi bakar cin ali diyor annemler :)
Ayazcyln Srpslk ayni şekilde bizim de prematüre ve minnak annemler kıyafetten adam diye seviyorlar oğlumu çok üşüyor 2 kat giydiriyoruz anca o şekilde ele avuca geliyor 😂😂
1ana_2evlat Alhanfah Oğlumun kafası niloyadaki tospik kaplumğaya benziyor diye hep ona tospik derim 😄 gorunce hep aklima o geliyor
Mevacanimkizim Alhanfah doğduğundan beri vicdan azabı diyoruz 😁 ye yersek ne icersek melul melul bakiyo uzuluyoruz o yüzden öyle diyoruz 😁
Uzaybaby Alhanfah Çok az saçları var olanlar da sarı o yüzden keltoş gibi görünüyor bizde Kelox diyoruz😅
pogcayanakannesi Alhanfah bizim oğlanada genelde dana diyoruz 😁 eşim dana der. Ben poğça yanak diyorum 😁
Kiziveannesii Kıvırcık saçlı olduğu için kıvırcık diyorum bide gamzeleri çok var yanağı çenesi gözlerinin altı beli vs gamzeli çocuğum diye seviyorum gaza gelince hunharca 😅😅