Minik-mucizem Zelihaasel bizde 2 aylıgız erkek bebek benimki aynı sorundan müzdaripim malesef cok yoruldum
Mtsz4334 Benimkide 2 aylık hiç bi fikrim yok 🤦🏻♀️ Ne yaptıysam olmadı anca masajla attırıyorum gazı ağlamaktan Onur’da yaptırmıyor 😓
Zelihaasel Mtsz4334 uykumuz hic yok aglaya ağlaya hamakta sallayark uyutmya calisiyorum 10 dk tilki bayilmasi yapiyo açiyor gozlerini kızım resmn uyumayi bilmiyor uykusu geldimi sürekli ağlıyor
Zelihaasel Minik-mucizem gercektn cok zor uykuyu gaza bagladm artk gazi oldugundan uyuyAmyr diye düşünüyrm hiç birsey fayda etmiyo her gün yıkıyorum uyusun diye bana msn demiyor
Dmrbskbra Zelihaasel canım yüzüstü yatırmayı deneyin yastığın üzerine yüz üstü yatırın yastık karnına baskı yaptıkça ağrıyı biraz olsun hafifletiyor ve uyuyor ben çareyi öyle buldum tabiki geçmiyor bazen o şekildede ağlayarak uyanıyor ama yine bi nebze rahatlıyor
Hazan Mtsz4334 biogai bende kullandım faydası olmadı ama bu probiyotic geçirdi gazını hiçbir sorunumuz yok çok şükür 🙏 inşallah sizinde bi an önce gecer
Mtsz4334 Rezene rahatlatıyor biraz kimyon veriyorum ama bunları yapmaya gücüm olmuyor bazen ağlaması beynime vuruyor 🤦🏻♀️
zisanc Sumeyye_gulgun5454 hatta poposunu hafif bir Şekilde ellerinizle aralayıp tekrar o Şevkilde bastırabilirsiniz iyi oluyor
momsss Canım benim bebeğim 1 haftalık 1 2 kez gaz problemi oldu 1 2 çay kaşığı Hakiki zeytinyağı verdim direk gazını da çıkardı kakasını da yaptı. Deneyin derim🙏🙏
momsss Cemrelina Emin’im canım bi anlık panik olup o ağlamalarından doktora bile götürdüm 😂 acemilik işte😂