bukaga Kızlaf hamileyken mayonez yenmiyor diye emzirirkende yemiyordum ama bugun hamburger yedm ve birden farkettm ki mayonezli, emzirmemeli miyim arabızda mayınez yiyen var mı ben aslında cok takmıyorum ama eltim emzirme dedi simdi :(
Bibebisgordumsanki bukaga eger bebeginizin yumurta alerjisi yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bi hamburgerde ne kadar mayonez olabilir ki zaten.
_Gamze_ bukaga o hamilelik için bi kıstas, Mayonez az pişmiş et salam vs yenmez.. emzirirken öyle bişey yok
bukaga Deletedmom8453 pastorize edilmemiş yumurta oldugu icin hamilelikte yenmiyor. Dolayısıyla emzirirkende tüketmedim. Salmonella süphesi olmaması icin
Beyzaaablg İlk defa duyuyorum desem 🤭 ben çookkkk yedim patatesin yanına muhakkak tüketirim oğlum da sever şuan da😂
bukaga _Gamze_ emzirirken salam sucuk yiyebiliyor muyuz peki ben onlarıda aynı hamilelik gibi tüketmiyordum :) yani zararlı olsalarda hastalık sebebi olmasınlar d
_Gamze_ bukaga yani yiyin faydalı demiyorum tabi ki ama emzirirken bi sakıncası olduğunu ben sanmıyorum. Kesin bilen biri varsa aydınlatsın. 7 aydır emziriyorum içinde yumurta olan sosları tükettim sucuk da Yedim
bukaga EllaNaz_2021 işte bilmem doktorlara sormak lazım alakayı :) pastorize edilmemiş yumurta var canım salmonelle yapıyormuş yemeyin diyorlar🤣