Meva_2020 Mollers omega 3 , probiyotik , d vitamin, tavuk suyu ilikli kemik suyu yapmadığım yok bu çocuk neden bukadar hastalanıyor anlamıyorum 😪 varmı önerisi olan
KadersizMelek Meva_2020 daha bugün 57 günlük olduk,28 günlükken yoğun bakımda yattı zatürre ve bronşit olmuş dediler, cuma günü üç gün yattık covid dediler. Artık kafayı yiyorum ne kadar bakarsam bakayım anında solunum sıkıntısı çekiyor. Evde maske ile baktım kimse ile temas kurmadık biz yine covid olduk anlamadım😭😭😭
herseyguzelolacakk Meva_2020 anne sütü alıyor mu canım? Aslında çok güzel herşeyini veriyosun. Bağışıklığı mı zayıf acaba🥺
Meva_2020 herseyguzelolacakk anlamadım ki 1 yaşına kadar hiç hastanolmadı sonra toparlanamadık ayda bir hastanedeyiz
herseyguzelolacakk Meva_2020 anladım canım. Bizimkide 19.5 aylık. Azda olsa emiyo. Mamayı hiç içmedi. Bi türlü içiremedim. Kilo alımı zaten durdu. 11500 falandı en son. Balık yağı desen asla içmedi. İştah sıfır. Bende ne yapacağımı bilmiyorum 😢
Meva_2020 herseyguzelolacakk bizim iştah iyi ama bak hastalanıp duruyor sağlıklı olsunlar fa az yemiş çok yemiş önemli değil bence canım
herseyguzelolacakk Meva_2020 ahh canım ahh. Onu çeken bilir 🥲 emin ol ek gıdaya geçtiğimizden beri sabah akşam deli oluyorum tek lokma yedirmek için. Tabiki sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🥰 Rabbim size de şifa versin inşallah 🙏🏼