H12345 Kizlar kahvaltiya havuç tarator yapıyoruz ama Karnibahar yapılır mi ? Merak ettim Guzel haşlayıp yogurtlayip tereyağli biber ve ceviz döksem?? Degisiklik olmazmı hiç denemedim akıl verin
Hiraprensesannesi35 H12345 hiç yapmadım ama olur neden olmasın patates kızartmaasini yiyosak oda yenir diye düşündüm 🤗
BugsBunnyy H12345 ben ikisinide hic sabaha denemedim hep meze seklinde aksama oglene yaptim bilemedim ama olabilir
H12345 Hiraprensesannesi35 Yaa aynen banada öyle geldi . Yarın misafirlerim var . Cok azda karnabahar var. Akşam yemeklerinde yapanı gördüm ama sabah hiç görmedim sizlere sormak istedim 😊
H12345 Deletedmom_21 hiç denemedim canim yaein misafirim var değişiklik olsun istedim . Olur demi yenir yani nasıl havuc yeniliyorsa😊
Deletedmom_21 H12345 yenir yenir ben cok seviyorum hafif oluyor ben kızartmıyorum daha agir oluyoe o onun yerine firina atiyorum daha hafif oluyor sarimsak yoğurt azicik mayonez katiyorum ustune tozbiber yakip döküyorum azicik da nane serpiştiriyorum
H12345 BugsBunnyy aynen genelde öyle yapılıyor da canim sabahları havuc yaratır yapıyorum ben seviyoruz da Buda yapılır mı acaba diye merak ettim . Kendime yapar demedim de misafir var hali hazırda güzelse onlara yapayım dedim 😀
H12345 Saitkereminannesi aynen canim biz seviyoruz kahvaltıda da bunu denemedim hiç yapayım bir misafire yerse yer yoksa ben yerim 😀
ikiogulannesiii H12345 mesela biber kizartip yogurtlayabilirsin. Pişi yapabilirsin bunlar çok lezzetli oluyor.
H12345 ikiogulannesiii evet canim tşk ederim önerin için onları da yapıyorum da iste aklıma karnibahar geldi 😀 olur mu diyem yani tadını biliyorum akşamki vs yiyoruzda Dediğin gibi biber yogurtlamasi Havuç tarator gibi şeyler yapılıyor Buda sabah gider mi diye düşündüm
ikiogulannesiii H12345 yogurduna sarimsak koyma yağ ile pul biber erit sadece akşama kadar sarimsak kokmasinlar . 🤭 ve şunu soyliyim sen ne hazırlarsan hazırla başkasının evinde yenilen yiyecek hep lezzetli olur korkma yap gitsin senden görüp onlarda kendi evlerinde yapar 😊