Mavilii Sedaekrem bitkisel değil ama kan degerlerini güzel yükseltiyor. 3 ay bitkisel Bi damla kullandık bebegimin demir depoları resmen boş çıktı. Ondan sonra doktorumuz bu damlayi önerdi. Bununla toparladık durumunu
PoYraZ10_ Sedaekrem Bizde ferrum kullaniyoruz . Sağlık ocağı başka veriyor . Benim bebeğim prematüre , doğduktan 20 gün sonra doktor başlattı bize . Bitkisel değil diye biliyorum .
Raziyenu44 Sedaekrem biz 18 sya kadar kullandık hiçbir sıkıntı olmadı memnunduk ama bitkisel değil sanırım
PoYraZ10_ Sedaekrem Canım bebeğime önce 3 damlayla başladık 2 kiloydu o zamanlar 4 kiloyu gördüğü zaman 5 damlaya geçtik şuanda da 7 Aylik , 7 kilo hala 5 damla kullanıyorum
PoYraZ10_ Sedaekrem aa hiç bilmiyorum ben . Bana 5 damlayla devam edeceğim söylendi ama bunu Dr a gittiğimiz zaman sorucam .
Oylesine_biri__ Sedaekrem bitkisel mi bilmiyorum ama arkdasımın doktoru içinde paraben var diye başka önermiş onu kullanıyo bende ondan aldım ve ferrum dişlerde leke çürük VS yapabiliyormuş
Oylesine_biri__ Sedaekrem ocean microfer Reçete karşılamıyor Malesef bunu bizde bunu kullanamaya başladık 110₺ civarı aldık eczaneden
Oylesine_biri__ Sedaekrem bizde aynı ama bunu 1 yaşına kadar kullanacakmış sanırım illa ki dişi çıkıcak 😄😄