Subebek21 Merhabaa kızlarınızın kulağını ne zaman deldirdiniz benim kızım 7 ay 20 günlük bu ay deldirmeyi düşündüm eczacı yaza doğru delelim dedi.sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Aklı ermeye başlarsa korkup deldirmez mi acaba travma olsun istemiyorum
Uzaymekiii Subebek21 kızım haziranda 4 yaşına girecek hediye küpeleri falan var çok hevesleniyorum bazen ama kendi istemediği için deldirmedik şu sıralar benim küpelerime taktı kulağım delik olursa takabilir miyim diyo sürekli ben de olur deyince hevesleniyo sonra vazgeçiyo acıyabilir gerek yok diye😂 kızım ne zaman isterse o zaman deldiririm onun bedeni sonuçta sırf benim hoşuma gidiyo diye böyle bişey yapma hakkı görmüyorum kendimde🥺
Babybloom Subebek21 deldirmedim deldirmeyi düşünmüyorum, 17 aylık oldu. Kendi istediğinde deldirsin. Benim kulağımı 1 yaşında demişler. Düğün olmadıkça küpe takmam, herkes küpe sevecek diye bir şey yok. Boşuna abdest alırken temizlenecek bir yer daha😁
Gamzetsn Benim kızım 8 aylık ben deldirmedim deldirmeyide düşünmüyorum kendisi isteyince zaten deldirir
Yaduuu Subebek21 tüm baskılara rağmen deldirmedim kızımın kulağını. 10 yaşında. Kendi bedeni ile ilgili kararı ona bırakıyorum. Böyle bir hakkım olduğunu düşünmüyorum. Kadınsı bir şey olarak görüyorum küpeyi. Okula giden bir çocuğun küpe takması hoş gelmiyor bana .
Littlebird Subebek21 deldirmedim, deldirmeyeceğim de. Altın küpe hediye geldi herkes deldir diye baskı yapıyor ama derdirmem. Ben kendim deldirmiştim lisedeyken kızım da ne zaman isterse deldirir
Deletedmom6262 Subebek21 Kucukken deldirmek daha iyi çünkü büyüyünce istemezler birisi 5 aylıkken yaptırdı baharda deldirmek iyi olur kızım da 6 aylık olcak Martın sonunda ben düşünüyorum mesela. Onun bedeni o karar versin yazmışlar erkek bebeklerine de öyle demiyorlar ama 3 aylıkken sünnet oluyor
Elisaa1 Deletedmom6262 sünnetle küpe aynı durumda mi sizce? Sünnet hep bir erkek çocuğun olması gereken birşey ama küpe öyle değil ister okur ister olmaz ben 27 yaşındayım ben kapattım artık kulaklarımı bu bir tercih 2sini kıyaslamanız aşırı saçma.
Deletedmom8453 Deletedmom6262 Hahahahahahha sünnetle küpe ne alaka be 😂😂😂😂😂 Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı olmuş. Sünnet kendi kararı mı 😂
Deletedmom6262 Elisaa1 Sizin gibi herkes kapatmıyor nasıl olsa birgün deldirir ama korkar arkadaşlarında görür heveslenir ama Cesaret edemez şimdi kolayca yapılıyor eskiden iğne ile yaparlardı
Canserko Subebek21 bebeklerimiz aynı. Ben deldirmiyorum, dayanabilcem bir sey degil şleride kendisine bırakacagım 🌹
Tuba11 Subebek21 Yaşını doldurup deldirin bence. Biz öyle yapıcaz. Dayimiz altın küpe aldı bende hevesleniyordum deldirim diye ama doktorumuz şuan aşı oluyor zaten onun huzursuzluklari oluyo bebeklerde en azından yaşını doldursun demişti. Beklicez bı kaç ay daha 😊🙏
Latiko Subebek21 biz 4 yaşında deldirdik. çünkü kendisi istedi artık bende olmaz diyemedim.bana kalsa büyüyünce istediği kadar deldirsin, canı acıyınca ben ondan daha çok ağlıyorum çünkü kıyamıyordum. Ama hiç ağlamadı şükür sonrasında bi sorun da oluşmadı 😊
Minnakkk Subebek21 kızım 39 aylık kendi bedeni ve ben onun adına karar veremem ne zaman deldirmek isterse o zaman deldiririm
Caylakanne 11 aylık kızım hediye altın küpelerimiz var ama deldirmeyi düşünmüyorum sonrasını düşünüyorum açıkçası ya ellerse ya kulağıyla uğraşırsa falan canı acısın istemiyorum. Nezaman aklı erer kendi ister ozaman deldiririm ayrıca okul çağına geldiğinde kulağında küpe olsun istemem çocuk daha büyüyünce kendi istedğinde yaparız.