dtmeltemm Kızım 2 aydan beri görmeye başlayınca emmeyi azalttı.. uykudan kalktığında ya da uyumadan önce yakalayamazsam o anı hiç emmiyor .. böyle olunca sütüm de azalmaya başladı bana yardım edin öneriniz nedir ?
Demura Merhabalar, farklı bir emzirme pozisyonu deneyebilirsiniz, ten temasını artırarak memeyi zorlamadan bebeğinizle göğüs yakınında vakit geçirebilirsiniz, duşta emzirmeyi deneyebilirsiniz.
dtmeltemm Demura ten tene denedim bir süre işe yaradı sonra kızgınlık olup bıraktı.. farklı pozisyon da bazen işe yarıyor bazen yaramıyor .. duş üşür diye korkumdan tek bakıyorum eşim de hep işte yapamadım akşam uyku saatine geliyor başka ne öneriniz olur çoğu şeyi denedim aşamıyoruz
Demura dtmeltemm ben böyle bir durumla henüz karşılaşmadığım için bir tecrübem yok ama okuduğum incelediğim yerlerde bu saydıklarım öneriliyor. Sakin kalmaya çalışarak size uygun olanları sabırla denemek lazım sanırım.
dtmeltemm Demura bekliyordum ama çaresiz kalınca yazmak durumunda kaldım bende çok okudum araştırdım .. son çare buraya yazayım dedim belki aynı durumda olup çözüm bulan vardır .. yorumunuz için teşekkürler 🥰