Mervedefnebelinay Annem rahim alma ameliyatı oldu kızlar dikişi çok nasıl temizlemek gerekiyor dikişleri bilgisi olan var mı iple dikmişler. Hastaneden çıkarken doktor birşey dememiş annemde sormamıs.
Askmeyvesininannesi Mervedefnebelinay normal doğum yaptım ve dikişlerim bi hafta sürmeden iyi oldu. Her wc den sonra batikonladım. Günde iki kez dikişleri yıkadım. Neydi intim bişey eczaneden aldm dr önermişti bi jelle yıkadım. Sonra batikon sürüp saç kururtma makinesi ile kurutğ p fito krem sürdüm çamaşırımı öyle giydim. Günde 2 kez. 4 5 güne toparLandm
Mervedefnebelinay DemirAlaz inuda soylememisler ama herkes onu kullansın diyor ben alalım teşekkür ederim
Mervedefnebelinay Askmeyvesininannesi çok teşekkür ederim peki duşa girdiniz mi hemen 2 gün oldu yapsa mi yapmasa mi bilemedik
Askmeyvesininannesi Mervedefnebelinay ee günde iki kez jelle yıkıordum. Dolayısıyla duşa giriyordum. Ee zaten nemli bölge zaten kanamada var duşun kötü bi etkisi yok. Banada dr um böyle yapmamı önerdi. Hemen iyileştim.