gulserennn_12 Kızlar bebeğime ek gıdaya geçtiğinde 3 gün kuralını uygulamadim yani her verdiğim yiyecek de uygulamadim uygulamayan var mı başka
Kara3773 gulserennn_12 valla ne yalan söyliyim bende uygulamadım çok kafa karıştırıcı yok onu verme bunu ver şöyle yapma böyle yap kafama göre herşeyden verdim tabi belli başlı verilmemesi gereken şeyler hariç bir sikintiida olmadı devam yani bebeğim 7 aylık bu arada
Bozzzzy gulserennn_12 ben uyguladım ve sonrasında laktoz intolerans olduğu ortaya çıktı yani uygulayın en azından bilirsiniz alerjisi varsa hangi ürüne olduğunu
Lidya-t DemirAlaz Valla her gün farklı şeyler verdim hiç düzenli bir şekilde şunu yedireyim sonra bunu demedim hepsini karıştırırdım .Alerji falan da olmayınca tek tek neye alerjisi var diye de denemedim .Aylara göre yememesi gereken şeyleri verme yeter
gulserennn_12 Kara3773 Aynen banada öyle geldi ama farklı şeyler verdiğim zaman sürekli vücuduna falan bakıyorum kızarıklık varmı diye benim bebeğim de 8 aylık
Kara3773 gulserennn_12 aynen doğru yapıyorsunuz gözlem önemli bende gözlemledim bir sıkıntı olmadı ama asla tuz salça sıvı yağ süt vermiyorum ha bide bilmiş büyüklerimizin dediği yemek suları asla 😊herkes söylüyor yemek suyundan ver falan diye hayır ben ona özel yapıyorum herseyi diyorum anneme bile
Minnos06 Her gün bir besin verin mesela havuç bugün yiyip bir şey olmadıysa yarın patates mesela ama havuç at katabilirsin patatesin içine mesela hani alerji olmadı ya gibi gibi anladınız mı doktorumuz bize 3 gün kuralı yok dedi
gulserennn_12 Minnos06 anladım bende öyle yapmıştım ya ilk başladığım zaman şuanda içim rahatladı zaten Biraz tedirgindim yapmadım diye
Eski9 gulserennn_12 yani bende bazen üç gün beklemedim açıkçası alerji yapmayacağını düşündüğüm şeylerde mesela elma armut patates falan bilemiyorum bunlar alerji yapar mı. İlk gün verdim baktım birşey olmuyor ikinci gün patates havuç verdim mesela zaten yemiyor benim ki ama neyse 😁 ama yumurta sarısı ceviz peynir yoğurt gibi şeylerde üç gün beklenirdi iyi olur bence bunlarin alerji riski var
Hipatya gulserennn_12 Başta uyguladım sonra aman ne olacak dedim şuan kızımın bir şeye alerjisi var ama yedirince egzema baş veriyo büyük ihtimalle baharat ama emin olamıyorum şuan son verdiğim şeylerde tekrar takip ediyorum 🤦🏻♀️
Mirage91 gulserennn_12 Domates,patlican,portakal,mandalina,limon, çilek, bakla sadece bunlara dikkat edin verin diğer şeyleri. ilk çocuğum diye hep 3 gün kuralı yaptım ama ikincisi olursa asla yapmam
Bukreee @gulserennn_12# ben iki çocuğumda da uygulamadım her gün farklı yiyecekler verdim çok şükür bı sıkıntı da olmadi
Ylmzhavva gulserennn_12 bende uygulamadım şuan 6 ay 10 günlüğüz bir sorun ile karşilaşmadım ilk verdiğimde sadece vücudunu gözlemledim bir döküntü kızarıklık var mı diye birde irmik ten muhallebi yaptığımda çok ağladı galiba sindiremedimkarın agrısı oluştu bebeğimde