Melekannesiiiii Bebeginizi banyo yaptıracağınız zaman ne kadar sürede bitiyor işiniz? Bizimki sürekli kurtulmaya çalışıyor çırpınıyor zor tutuyoruz iki kişi bu yüzden bayağı uzun sürüyor 😐
Deletedmom_21 Melekannesiiiii ben 5 aylık oglumu 15 dk yikiyorum tek basima esim olunca 10 dk suruyor
Arasasyaarya Melekannesiiiii 15 dk 😂 bizim ki de cok seviyor ama kafasından assaga su dökülmesinden nefret ediyor o yüzden sıkıntı oluyor
BuzluKahve Melekannesiiiii kaç aylık? Minikken 5 dakikada yıkardım küvetinde. Artık banyo oturağında yıkanıyor. Ne sen sor ne ben söyleyim😃 Zorla çıkartıyorum.
acimavi Melekannesiiiii 10 dk falandır. Son yıkadığımda daha zorlandım sürekli kalkıp boynuma sarıldı oyun yaptı galiba ama düşecek diye çok korktum. Ben de sorayım 1,5 yaşındaki bebeklerinizi nasıl, nerede, neye oturtarak, hangi pozisyonda yıkıyorsunuz😅
2cocuk_1anne_ Melekannesiiiii şuan 10 dakika ama yazın yarım saat 😂 küveti de suyla oynamayı sevdiği için birlikte oynuyoruz sonra kıyar çıkarırım
Caglarass Melekannesiiiii 21 aylık yarım saat oyun süresi var. Sonrasında 5 dakika köpükleyip durulayıp çıkarıyorum 😂
etipuf Melekannesiiiii biz beraber giriyoruz keyif yapıyo suyun altında durmayı seviyo emiyo falan bizim baya uzun sürüyo
birkupalatte Melekannesiiiii Maksimum 15 dakika o da bebeğim suyu seviyor biraz fazladan tutuyoruz🤗4 aylık
mrv5556 Melekannesiiiii 15 20 dk sürer 19 aylık oğlum 🤣 kuvvetin içinde oynamak istiyor bende izin veriyorum oynuyor 🥰