Uuy Ben1 hafta önce gittim kese boş tekrar kan verip gel dedi 10 gün sonra başka. doktor da alttan da Muayene etti kese boş Kalp atışı yok dedi tekrar 10 gün sonra gel dedi başına gelen ?
BuzluKahve Uuy 10 gün niye bekleniyor ki stresle? Bende iki günde bir kan alıp bakmışlardı değer artışına, eğer ikiye katlıyorsa sorun yok. Kalp atışını geç duymuştuk
Ebru-isil Uuy 5 haftalıkken kese boş dendi 6.hafta başka bi doktora gittim görüldü ve kalp atışı duyulmuştu o zaman da hatta yeni yeni canlanmış demişlerdi
Uuy Erken olduğu için de goremeyioruz olabilir diyor daha ne kadar erken olabilir 10 gün sonra geldiğinde de kalp atışı yoksa o zaman sıkıntı vardır diyor. Ne yapacağız bilemedim ya
Sinemis89 Benimde arkadaşıma oyle dediler 9 haftalikken sorun çözüldü ama kaç doktora gtti yoksa aldriryrlr
Uuy Zeyzey2019_ kan sonucuna en son adete göre falan benim hesaplammmla 6 haftalık şuan. Doktor bsey demiior sadece kalp atışı yok kese bos ama herşey normal yaşayabileceği alanları oluşturmuş diyor
Ayseege6156 Uuy banada hep çyle dediler bekledim 8. Haftada duyduk 10. Haftaya kadar duyulabiliyor bekleyin
Uuy Ebru-isil belki 10 gün sonra gittiğimde görür ben de iki doktora gittim ikisi boş dedi 10 günü bekleyecz yine
Sinemisssss Uuy 10.haftaya kadar yolu var geç döllenme de olabilir beta 2 günde bir en %60 artmalı cnm