R3232 arkadaslar beyin gelisimi icin ceviz yedirmek istiyorum ogluma fakat kendisi agzinda dagilan seyleri sevmedigi icin yemiyor nasil yedirebilirim ? dagilan seylerden kastil mesela haslanmis yumurta sarisinida sevmiyor .
JaneEyre R3232 ben haslanmis yumurta sarisi,yogurt,muz,lor peyniri,pekmez,ve en sonda cevizi rendeliyorum. Bu karisimi yediriyorum. Yulafli deniyecegim birde :)
Annis-ogul R3232 bn genelde avokado ,yogurt gibi şeylerin içine ezerek koyuyorum .iyice yağı çıktığı icin
Yasemin38 R3232 iyice ezerek kekin içine ekleyebilirsin Sütlü irmikli muhallebi yapıyorum onun içine ekliyorum ben Pankekin içine koyabilirsin Tahin pekmeze karıştırabilirsin
Annis-ogul R3232 hadi yaa.cnm bnm oglum da bu ara ezerek verdiğim zaman yemiyor tesadüfen um avokadoyu eline oynasin diye verdiğim zaman bi baktim kabuğunu atıp yemeye başladı. Qrtik oyle yiyor .en kotu yogurt ,pekmez gibi şeylerle tatlandirarak yedirmeye calisin
Seyma-2436 R3232 iyice çektir toz gibi omlet,pankek,köfte,çorba her şeyin içine katabilirsin. Avakado,cennet hurması,ceviz karışımı yapabilirsin,keklerine katabilirsin,smoothiye katabilirsin vs vs