Balkizlarim Nisanurayten Yeşil mercimek yemeği , salçalı makarna , sarımsaklı yoğurt çoban salatası mantar kurabiye ✨🖤
Nisanurayten Klymeneninatlasi biz yaptık topladık ev işine bile başladık sabah 8 buçukta uyanınca 🤣🤣🤣
Busemehmetbora Balkizlarim ah su gaz olayı bı bıtsın gelsin mercımeklee gitsin kurufasulyeler yogurt corbaları😁
biruykusuzanne Nediyebilirimki yanına bir çorba pilav salata en kolay seninki 😃 ben öyle nohut fasülye falan ıslattığım zaman yemeği hazır sayıyorum 😃
Alvindmrkl Alvindmrkl beşemal soslu tavuklu patates de sıradaki ( aklımda 😊😊😊 çok güzel oluyor fikir olabilir okuyanlara 🌼🌼💃
Minikbirkalp Daha kahvaltı yapmadık kız dur hele bu ne hız ☺️☺️ portakallı pırasa makarna Mercimek çorbası Düşünüyorum ben 🤣
Nisanurayten Minikbirkalp ben yapınca herkes yaptı sandım heralde🤣🤣🤣 esim çok yemek seçiyor ne yapsam diye düşünmekten beynim yanıyor artık 🤣🤣🤣🤦♀️
Hayrunnisa0402 Minikbirkalp portakallı pırasa ilk kez duydum kereviz biliyodum portakallı güzel oluyor mu tadı sürekli yapiyormusunuz