Elifmoms Kızlar cuma günü ameliyatım var dünden beri hapşuruyorum hafif burun akıntım var ameliyata engel olur mu acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Mimozacicegim Elifmoms Oğlumun sünnetini sadece burun akıntısı sebebiyle iptal etti doktor. Anestezi alacağı için. Siz de anestezi alacaksınız bence bir doktorunuzla görüşün geçmiş olsun
scooby-doo Elifmoms genelde yapmıyorlar canım anestezi alıcağın için riske atmazlar ama doktorla görüş ta yinede
Bukreee @Elifmoms kayınvalidem geçen ay ameliyat olacaktı ama grip olduğu için iptal edildi iyileşince tekrar gel demişlerdi
Sulee_ Elifmoms merhaba ne yaptınız acaba oldu mu ameliyatınız pazartesi benimde var ve grip oldum grip ilacı kullanıyorum ama geçmezse iptal edilecek sanırım sizin nasıl oldu?
Sulee_ arasefee oldum ben ameliyat cok agir değildim grip ilaci kullandım ameliyattan 1 gun once bıraktım ilacı cok hafif burun akıntısı vardi bir sıkıntı olmadı doktorunuza danışın bende yatış yapmadan sordum sıkıntı olmaz dedi yaptı yatisimi
Sulee_ arasefee geçmiş olsun yatistan once doktora sorun ama bende burnum akıyorken girmiştim bir sıkıntı olmadi