Demetanne Kızlar göğüs ucum büyük ve yumuşak zaten çok sütüm de yok bebeğin ağzından kayıyor meme hiç tutamıyor ne yapabilirim 1 buçuk aylık bebeğim
Gul-42 Demetanne sırıngayla cekıcen uç cıkıcak bnmde oyleydı ıkı ayda anca duzeldı ınternete sırıngayla meme ucu cıkarma yaz sutun emmedıgı ıcın olmuo baya gecmış bır bucuk ay olmuş bıde dha once yazsaydın keske😔
Zlyhky11 Demetanne cnm danışmanlık alsana daha yolun başındasın bebek emmedigi için sutun gelmiyor emse nasıl olur
Gul-42 Hismom ama buyuk derken sıyah yerındenmı bahsetmış anlamadımkı ucu yoksa kayar ucu varsa aksıne ıyı kavrar tutar sut bol bol gelır
Gul-42 Demetanne tm o zmn bezle sil ıslatmadan ver bebıse bn oyle yaptım hep agız bezıyle sil 😀emerek bıraz daha sertlesıo cunku bebek alana kadar ıslanıo ve yandan cekerek ver agzına bna hemsıre öle gosterdı vlla😀
Gul-42 Demetanne anlamadım ıste emmesı lzım sonra sertlesıo sıl yandan cekerek agzına ver yapamazsan saglık ocagında hemsıren tarıf edıo ona gıt bn öle yaptım
Gul-42 Busara2735 bebegın agzına verırken yandan memenı cek hemsıre benımkını oyle yaptı yandan cektı cnım agzına tam alsın dıye