[silindi] Birdunyabircennetannesi 22 aylik suan ayağımda uyuyor beyimiz yoksa çığlık kıyamet ağlıyor bir derdi mi var qceba diye düşünmekten önce başım çatlıyor sonrada uykusuzluktan da gozlerimmm😖
lgsya Birdunyabircennetannesi suan oglumu sallarken bunu görmem😔 neolcak bızım bu halimiz. 10 da yatırdım 12 bucukta kalktı kalkıs o kalkıs suan tekrar sallıyorım gozler gıdıyor ama dalmıyor😣😣
Birdunyabircennetannesi [silindi] Sanırım bayılcam cidden gözlerim kapanıyor ama bizimki oyun derdinde🤦
Patateskoftesi Birdunyabircennetannesi 8 ay 18gunluk ve ben 8 ay 18gundur galiba bitkisel hayata gectim 😂😂
Birdunyabircennetannesi [silindi] 8 aydır derdi ne de uyumuyor neden yapamıyorum diye sorgulaya sorgulaya olcem
[silindi] Birdunyabircennetannesi hadi sizinki küçük gazi vardır karnı actir ya benim oğlan 2 yaşına geldi hala aynı
Birdunyabircennetannesi [silindi] Bizimkini de salla salla salla ayaklarim koptu dedim tamam uyuma ne yapıyorsan yap dedim saldım besigine tepinip duruyor donenceyi izleyip
[silindi] Birdunyabircennetannesi valla keyfini cikar zira 2 yaşına geldiklerinde ne oyuncak dinliyorlar ne tepinme ağlamak ağlamak.ve yine ağlamak baska bisey yaptığı yok
Birdunyabircennetannesi [silindi] Yok yok hiçbir derdi yok amacı gece uyumayip gün ışığında uyumak illa ezanı okumalı
[silindi] RobinAren72 çıldıracağım ya niye böyle ki niyeee birde gündüz uykusuda yapmadi belim kopuyor
Birdunyabircennetannesi Patateskoftesi 8 ay 1 günlük sanırım içim öldü benimde ruhum şuan uyuyor bedenim direniyor🤦
[silindi] Birdunyabircennetannesi Allah yardımcımız olsun ya bacak kadar boylarıyla bizi bizden alıyorlar ayakta alkışlıyorum 👏👏🤝
Birdunyabircennetannesi [silindi] Canım bizim hobimiz ağlamak. Dünyaya ağlamaya gelmiş memnun olmamaya. Devamlı ağlar devamlı ama sever ağlayıp anasının canını çıkarmayı 🤷
[silindi] Birdunyabircennetannesi karniniz tok oh mis gibi yatak uyusanizsa bre zalımlar ama nerdeeee
[silindi] Birdunyabircennetannesi takdire şayan cidden birde benim oglum resmen ergenlikte ya oyle bi havalar tripler simdi birde cık demeyi öğrenmiş ne söylesem cıkliyor istemiyor birsey