seymaaa0 Klymeneninatlasi Allah bize yardım etsin 😅 Son zamanın bebişleri biraz yaramaz sanırım 😅 Gece oturup sohbet edecekler bizimle yakında
Klymeneninatlasi seymaaa0 bizim ki ediyor muhtemelen babasına beni şikayet ediyordur kendince anlatıyor bir şeyler 😁
Familyboy Klymeneninatlasi başlığı görünce hemen iyi yapmışsın dedim resmen afiyet olsun öncelikle 😊 bebeğine gelince de büyük ihtimal ataktır canım ah o ataklar 🤦bende çok kez yaşadığım için tecrübeyle sabit 😂😂😂
Klymeneninatlasi Familyboy eee uyudu gece 3.30 gibi sabah 7de uyandı bir saat bakındı geri uyudu 🤦🏻♀️
Birdunyabircennetannesi Klymeneninatlasi 8 Haziran canım . Seninki 8 ay 2 günlük oldu gece oldu ya canım 🙆
seymaaa0 Ay uyurken birden çığlık çığlığa uyanıyor endişeleniyorum sebebi ne olabilir acaba hiç dişimiz yok görünürde
Mercimek26 Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim kızımda bugün 8 aylık oldu. Gece bir anda uyanıyor 3-4 saat sonra geri uyuyor. Hiç böyle huyu yoktu uyanır emer hemen geri uyurdu. 1 haftadır durum bu. Umarım en yakın zamanda normale dönerler.
Klymeneninatlasi Mercimek26 atak haftası olarak görünüyor ve daha bitmesine 18 gün falan var 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Yica Klymeneninatlasi yeni bir atak bu dönem de oyun oynamak için uyanıyorlar. Oğlum da aynı. 8 ay 10 günlük. Hiç yoksa yastık fermuarıyla oynuyor besikle oynuyor çarşafla bile oynuyor. 1 saat oynuyor sonra uyumak istiyor 🤷🏻🤷🏻 gecenin bir körü karanlıkta oyun oynuyor 😃
Klymeneninatlasi Yica ay evet ya yatağının filesiyle oynuyor yanımda yatıyorsa düğmelerimle oynuyor cidden de dediğiniz gibi geçse hemende normale dönsek 😔
Yica Klymeneninatlasi aman canları sağ olsun da geçiyor bunlar. Naoalim bu dönemde böyle olsun. Böyle dediğime bakma bende çıldırıyorum