Itsybitsyspider Efeninannesi11 Gerek duymuyorum arabasına gps cihazı koyun 😂 babam kardeşimin arabasına koymuştu telefonunu açmayınca bilelim diye
Minikayaz Efeninannesi11 iPhone’da iphonemi bul diye uygulaması var şifreni falan girince nerde oldugu otomatik görünüyor . Keşke bende bi şekilde nerde oldugunu bulsam ama eşimin iphonesi yok kuduruyorum bu çipler falan nerden alınıyo nasıl oluyo acaba🤦♀️
[silindi] [silindi] kime güveniyorsun ki bu hayatta? Amcası yeğenine tecavüz ediyor öğretmeni sınıfta tekme tokat dövüyor babası evden kovuyor? Kime güveniyoruz bu devirde güvenmek aptallıktır
Mom120 Böyle seyleri duyunca artik dayanamiyorm su uygulama olmasa disarda nasil insanlar dolasiyomus hic bilmeyecektm. Esinin arkasindan gizli is ceviren kim varsa eslerinden de ayni muameleyi görsün insallah.
[silindi] [silindi] ömür boyu şüpheyle hayat geçmez hanımefendi. Evlilikte de güven esastır. Eğer ki eşinize sürekli takip edicek kadar güvenmiyorsanız o evlilik zaten oturmamış ve çok fazla sıkıntı var demektir. Böyle şüpheler içinde sürdürmek neden??
[silindi] [silindi] ben asla takip etmem herkes ne yaparsa kendine yapar kadınların hislerine güvenirim ve bir hata olursa karşıma çıkacağına da inanırım ama asla güvenmemm.