RainOverMe Rezene, maden suyu, humana stıll tea, galactago damla ve misss gıbı bır uyku. Bnde bunlar işe yaradı
slnkrglu baltopagasii Galactago adında bir damla var, sütü arttırıyor. Bende kullandım ve sütüm arttı. Başta mama + anne sütü olarak besliyordum bebeğimi , damlayı kullandığımdan beri yalnızca anne sütü ile besliyorum şuan. Mamayı bıraktık. Denemenizi öneririm.
Yagmur16__ Kumsallluysal yan etkileri çok fazla olan bir ilaç çoğu ülkelerde yasaklandı lütfen bunu araştır
baltopagasii A_y_d mesela 4de emzirdim 5de mama 6bucukta tekrar emzirme 7 de mama mama 3 saatte bi . 8bucukta tekrar emzirme şeklinde. Aam gün içinde uyumadiginda ve huysuzlandiginds devamlı benmle mememe yapışık ve dediğiniz gbi kucagimda uyuyor 30 CC mama veriyorum
A_y_d baltopagasii mamayı 3 saatten önce vermemelisiniz. Sindirimi ancak 3 saattir. Sürekli meme emmesi de doğal.
baltopagasii Nazlican umarım öyle olur emme refleksi aslında çok güzel hırslı ve güzel çekiyor ama bilemedim 😔
marbling10 baltopagasii sütünüzü makine ile sağdınız mı? Hâlâ kolostrum geliyor olabilir. Sütünüz incelince daha beyaz bir renk alır o zaman daha fazla gelmeye başlar. Benim 10. Gündem sonra arttı, kişiden kişiye değişir bu durum
baltopagasii marbling10 evet günde bikere sagiyorum hafif yağlı hala kolostrum olabilitmi tam beyaz değil
Bebiko- E bebekte malt içeceği var turkuaz renkli onu al günde iki tane iç canım bi sabah bi akşam ve yulaf tahin helvası , tahin ye bol bol
Bebiko- baltopagasii hemen pes etme 14 gün çok erken bi süre bebek emdikçe artacak ten tene temas yap bırak göğsünde uyusun ve sütüm bol de sürekli yok demem psikolojide çok önemli
baltopagasii Bebiko- yok pes etmiyorim ama çok zorlu bı surec Allah büyük inşallah çoğalır 🤲 teşekkür ederim 🌺
Sinemis89 Kesinlikle boza al iç taze taze ve sıcak duş uyku stres olmyck rezene iç hamama çayı bulgur pilavi