Fay219995 Meraba hanimla oglum bi yasina girdi ve söyle balik yagi cok faydali onun icin vermek istiorum siz doktor tavsiyesiyle mi verdiniz yok kendi karariniz mı iyi günler
MinikBugram Fay219995 doktor tavsiyesiyle vermen çok daha doğru olur çünkü 4 yaşına kadar balık yağı takviye gıdaların içinde az miktarda veriliyor yani multivitamin gibi 4 yaşından sonra sade balık yağı veriliyor dolayısıyla kan değeri bakılmalı çünkü herşeyin fazlası zarar
Biskrem Fay219995 1 yasina girdiginden beri doktor tavsiyesi ile veriyorum simdi 16 aylik. Ancak gayem istah değil
gmzmustafa Fay219995 araştırdım ve doktora danışarak verdim möllers balık yağı veriyorum 30 aylık süt yoğurt tüketiminden 2 saat sonra veriyorum tok karnına günde 1 tatlı kaşığı veriyorum
Purple13 Fay219995 biz 25 aylığız. 2 yaş kontrolünde ben sormuştum verelim mi diye tahlilleri falan güzeldi.haftada 2 kere balık yemiyorsa ver dedi. Son 2 haftadır balık yemek istemiyor bugün aldım balık yağı.dengelemeye çalışacağım yemediği haftalarda veririm dedim
Sinemisssss Biskrem hangi saatlerde ve ne miktarda veriyorsunuz ben de kızım için yeni başladım 13 bucuk aylık
Fay219995 gmzmustafa ya söyle doktora gitmedim daha ondan bebegimin hic iştahı yok cok iyi geliyo diyolar bide balik yağı süper yani
gmzmustafa Fay219995 balık yağı zeka.gelisimi için iyi oğlumda sevdi kullanıyorum bazı çocuklar tadından dolayı kek istemeye biliyor argivit fokus ta kullaniyorum o da iyi iştah boy.uzamasina