MerveBostan Merhaba kızlar kızım 7 aylık hem alerjik Bi bebek hem suan dış çıkarıyor ve kabız oldu hala uyumadı çok ağlıyor kıvranıyor yavrum kabızlığa en etkili çözüm budur diyen var mı aranızda lütfen yardım edin 😔😔
Zeynepinannesi28 MerveBostan zeytinyağ denediniz mi çok kötüyse eğer poposuna uyarı verin ağlamasın yavrunuz 🥺 çok değil fitilin bi kısmını atabilirsiniz belki de ıkınıp yapamıyor kötüdür sancı yapıyordur
Nscaslan34 MerveBostan fitil alabilirsiniz eczaneden hemen boşaltır içini. Bide bağırsakların normale dönmesi için magnesie calcine diye bi ilac var eczaneden sorup alabilirsiniz bizimde 5 gün yapamamaisti fitille yarim saat içinde içini boşalttı magnesie ile de normale döndük artik. Bu arada fitil paranox değil kakasını yapabilmesi icin gliserin kanrukgibi bi adı var kahverengi
Sedayun13 Zeytinyağı icin yüz üstü uzandır benim kızımda 7 aylık ağlaya ağlaya çıkardı içim gitti valla
MerveBostan Zeynepinannesi28 uyardım Dr surup önerdi icirdim ama hala aynı uyku düzeni bozuldu gece 1 de bayilip kaldı yavrum
MerveBostan luciferrr artık ne neyden anlamiyorum bile o kadar hersey üst üste geldi ki alerjisi kabizligi dişi
Zeynepinannesi28 MerveBostan kıyamam ya bizde kabızlık çekiyoruz doktora söyledim aslındaa kabız değil ama sabah akşam yapmak istiyor rahatsız ediyor yavrumu doktorumuz anestol kremle fitil verdi kremi sür fitille uyar dedi ama sadece kremi sürüp masaj yapıyorum sonra bacaklarını hareket ettiriyorum öyle öyle yapmaya çalışıyor 🥺geçmiş olsun hemen geçer inşallah
luciferrr MerveBostan benim oğlumda doğduğundn beri kabız aç dediler makatı dar dediler bağırsakları dolanmış dediler hepsi hepsi farklı şeyler söyledi halen düzelmedi kayısıyı kaynatıp robotla çekiyrdm 3 4 kaşık veriyrdm kakasını yapıyordu
Zeynepinannesi28 MerveBostan meyve falan veriyor musunuz lifli meyve verseniz sebze meyve süzgeci oluyor yA kendi yesin emerek kayısı elma falan belki düzelir öyle öyle bol su da işe yarıyormuş