Mavisanasi Anneler merhaba kızımın bugün 9. Ay aşısı vardı ama gitmedim çünkü kızım hastaydı ebesi de beni aramadı aşısı var gel falan die bi aşıyı yaltirmasam nolur yada geç yapilsa bi sıkıntı olurmu??
Bsraaakrs Mavisanasi aşıların 1 ay süresi var bizimde aşımız var şu an antibiyotik kullandığımız için gitmedik ebe bitince gel dedi ama siz yinede arayın isterseniz
Bibitmediniz Mavisanasi 9 ay ne asisi var? Kizamik onumu diyosun bende yaptirmadm zaten 1 yasinda gene yapicaklar
Ayaz_Eymen Mavisanasi 9 ay aşısı var mi ya bugün sağlık ocağına sordum 1 yaşına kadar yok dedi bebeğim 9 aylık
Alminazli Hastaysa zaten yapılmıyor canım yarin arayıp bilgilendirin haftaya gidip yaptırın yaptirmamazlik yapmayın önemli aşılar bunlar
Alminazli Alminazli Benim kızımın da 1 bucuk yas aşısının günü geldi ama antibiyotik kullandi hastaydi doktor haftaya erteledi hasta oldugu icin zaten yapamayiz dedi
Papatyamelek Benim bebegimde aşı gününde cok hastaudi bi hafta kadar goturmedim sıkıntı olmadi sonra yaptırdık