benaslindayohum Busenurkrhsn hep 3 saatte bir besliyorum 120 iciyordu yanlis hatirlamiyorsam yada 100 iciyordu o civardaydi
CeylinEkim Busenurkrhsn atak olduğundan beri içmiyor zar zor bazen 150 bazen 120 3 saatte bir ama eğer 60-90 cc içiyorsa 2 saatte bir
prensesannesiiiiiiiii Deletedmom_78 25 günlük bebegim 120 cc anne sütü iciyor sagıp veriyorum cok iciyor gibi geliyor bana 🤷🏼♀️
DurununAnnesiiii elifert dayanamaz çocuk oladar saat. Benim em fazla 2,5 saat duruyo 100 ila 120 arası genelde 100 içiyo fazla olursa kusuyor
Deletedmom_78 prensesannesiiiiiiiii oyy icsin tabi ona su an en cok yarayan sey icecek tabiki ac birakamayz ya☺️
yookkdahaneler prensesannesiiiiiiiii hayır cnm gayet normal ben bu sebeple dr götürdüm sanırım 20 günlüktü her bebe aynı olmaz doyduğu kadar ver demiştin
yasemin0728 Busenurkrhsn doğduğundan beri hep 3 saatte bi besledim gece hariç gece kendisi ne Zaman isterse verdim 120 cc veriyodum suan 7 buçuk aylık olduk bu arada premature doğduğu halde 3 saatte bi besledim Doktorumuz öyle diyodu düzen oturtmak için
Deletedmom_78 meraklibiranne o zamanlar yeme sıklığı azalıyor ama daha oglum daha 5.ayina anca girecek fazla degil ki kilosu☺️