Ahkalbim Almilamm işaret parmağını bolca siz yapın mesela işaret parmağınla sürekli bişey göster aaaa bak kızım de 1 ay çok aktif bir şekilde yapın 1 aya kalmadan öğrenir
Deletedmom0099 Masmaviiii seslendiğinizde bakın hemen kafasını çevirmemesi lazım bir süre bakmalı göz teması var demek icin 2-3 sn kadar bakıyorsa kısıtlı göz teması var demek bu da riskli ama tek basına anlam ifade etmez baska bir sorun yoksa
Laden @Rizeli53 @cankuzularim üslubunuza dikkat etmediğiniz için hesaplarınıza 1 gün erişim engeli uygulanmıştır bilginize
Ahsenimveben Almilamm benin kızda dediğin.gibi ise parmağını kullanmıyor canim ama hemen anlıyor dedigimi mesela 2 gündür bir şey isterken hayır deyip ben parmağımı sallıyor um oda anlayıp parmak.sallayip ha diyo bence evham.etme canim
Almilamm Ahsenimveben evet bizde de hayır deyince parmak sallama var 🙏🏼 Sabah 9 gibi uyanıyor 13.30 14.00 gibi tek uyku akşam 22.00 22.30 gece uykusu
Yorgunannee_dd Deletedmom0099 göz teması ve ismine bakma var kuzum çok teşekkür ederim sürekli kafamdaydı hareketleri takıntıdır büyük ihtimalle
1bussra Yigitahmedim işaret parmağı kullanmaya 2 yaşından sonra mi başladı benimki de kullanmiuo 25 aylık da korkuyorum
Elisa34 Almilamm gayet normal şeyler bunlar 14 aylık bebek bu bi bakar bi bakmaz kuruntu yapamayın otizm postları çok açıldığı için okuyup etkilenebiliyoruz bana normal geldi