Ilgnerdm Merhaba , bebeğim 43 günlük gündüzleri hiç uyumuyor kucakta uyusada yatagına koyunca gözünü açıyor, gecede yerinde değil kolumda uyuyor sadece bu sorunu yaşayan var mı ? Neden olabilir acaba 😔
YgmrDru Ilgnerdm daha çok küçük annesi kokunuzu kucağınızı arıyor bu dünya onun İçin çok büyük alışmasına daha çok var şu am sadece sizin kokunuzla kendini güvende hissediyo gece gündüz ayrımını bilmiyo gaz v.s işte adapte olma süreci bayag uzun sürüyor bol bol sarılın bol bol konuşun bol bol koynunuza alın göğsünüze yatırın kalp atışınızı duysun anne karnında ilk duyduğu ses çünkü 🌸kucağa alıştırma diyenlere kulagınızı tıkayın ben 4ay koynumda uyuttum hiçte pişman değilim
ElifEcrinnn Ilgnerdm benim bebeğim 4 aylık oldu öyle yapıyor gündüzleri asla uyumaz geceleri de kucağımda uyuyor yada emerek uyuyor yatağına koyduğum anda uyanır. Emmeye o kadar alışmış ki kucağımda emerek uyuyor. Uykusuzluktan mahfoldum bende ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin daha küçük kucakta kalmak istiyor belli ki☺
Ilgnerdm ElifEcrinnn allah kolaylık versin zor bir süreçmiş birde lohusa dönemi olunca üstüne yalnız değilim demek 😌
Merm Biz 41 günlügüz bütün gün kucagumda çok yorgunum 2 gündür uyuyamuyorum şuan kucagumda uyuyo 🥺🥺çok yorgunum çok
Ilgnerdm Merm sizede allah kolaylık versin insan bazen çaresiz hissediyor çok iyi anlıyorum aynı durumdayız