Annezey Merhaba hanımlar. Covid geçirdikten sonra bebeklerinizi muayeneye götürdünüz mü ? Ben karantina biter bitmez gidelim diyorum ama eşim atlattıktan sonra ne gerek var diyo?
dfn_2106 Annezey bizim dr kan tahlili istedi. Karantina sonrasi 15‘ci günde kan verdik. Sonuclari bekliyoruz.
Lilababymom Annezey görürdüm doktor standart muayenesini yaptı hafif atlattigi için doktor tahlil vs gerek duymuyorum ama isterseniz yapalım dedi. Görünen tek belirtisi ateş oldu bizde öksürük vs hiçbir şey olmadı. 2 gün çok bitkindi sonra toparladi
mavisgozlum Annezey bebeklerde de mi 7 gun karantina benim bebegim de yogun bakımda yatıyo covidden dolayi da biz 15 gun diye biliyoduk 7 gun de mi bırakıyorlar
Tazeanne08 Bebeğinizin kovid olduğunu nasıl anladınız acaba ? Eşim pozitif ben test yaptırmadım oğlum da iki gündür öksürüyor ara ara hastahaneye gitmeme gerek var öı ?
dfn_2106 Tazeanne08 öksürük ve burun tikanikligi vardi. Dr rsv influenza ve covid testi istedi. Covid oldugumuzu öyle ögrendik.
Melek20211 dfn_2106 bende covid oldum kızım 3 gün ateşlendi ama kızıma test yapmadılar alamadılar bile bizi kızım 6 aylik olacak
Hurremsultan7 Perşembe karantina bitiyor. Cuma hemen kontrole götürecegm. Biraz öksürük var. Bence kontrol edilmeli kovit sonrası
Annezey @mavisgozlum çok geçmiş olsun. Benimde bebeğim 5 aylık bizde 5 gün oldu covid olalı. Oğlum da çok huzursuz uyku hali dediğiniz sürekli uyumak mi istiyordu ?
mavisgozlum Annezey Evet canim saatlerce uyanmiyodu atesi olmadigi halde kafasini kaldiramiyodu en son gun de de artik goz teması kuramamisti bizimle bilincini etkilediği icin yogun bakima aldılar hemen