Umut20 Merhabalar çocuklarınız ne zaman işaret parmağını kullanmaya başladı ve başladıktan ne kadar süre sonra konuşmaya başladı anne baba dedi
BugsBunnyy Umut20 isaretle gosterme 15 aya kdar normal deniyor ki burda daha gec yapan bebekleride okudum.oglum yasindan snr baslamisti. 11 aylikken anne demeye basladi snr hizli ilerledi.
Saresi Umut20 10 aylık falandı işaret parmağını kullanmak başladığında ama çok çok daha öncesinde anne baba gibi kelimeleri vardı
Umut20 BugsBunnyy işaret parmağı ile çok alakası var konuşmanın diyorlar yaa ayından ziyada onun için sordum
RuzgarGulsah 7 aylıkken işaret parmağını kullanıyordu evdeki bir kaç tane bildiği nesneyi sorduğumuzda gösterirdi o zamanlarda gel gel felan derdi şimdi 13,5 aylık ☺️
BugsBunnyy Umut20 bu konuyla ilgili cok video uzman bilgisi okudum ama direk bir baglanti oldugunu hic duymadim. Ne gbi bir ilgisi varmis Yani en baglanti noktasi isaretle gosterip derdini anlatip konusmaya gerek duymamasi oluyor
Sevda6767 Umut20 işaret parmağı derken canım bişey isterken parmağıyla göstermesi mi? Benim ikizlerim bir hafta sonra yaşına girecekler. Yapmıyorlar daha
Zeynepbahar91 Umut20 isaret parmagini 6 aylikken kullanmaya basladi. Yine 6. Ayda meme mama dedi. Hemen ardindan baba dede geldi. Anne demeden anneanne dedi😀
mycutebaby Umut20 annebaba demeyi ilk 9 aylıkken söyledi Şuan 14 aylık 1 aydırda parmağıyla gösteriyor herşeyi . Birsürü şey söylüyor mesela stickerlerimiz var köpek maymun kuş gibi hepsini gösterir ışığı saati parmağıyla gösterir sorduğumuzda yaşını söyler kulağını burnunu saçını gözünü ayağını ellerini bir çok şeyi öğrendi