asyaveannnesi Kızlat tek memeden ne kadar süre emzirilir bebiş sol göğsümden süt gelmemeye basladı yumusadı sağdan emzirdiğim icin :( bu sorunu yasayan var mı? Tek göğüsle ne kadar süre emzirebilirim bebeğim 20 günlük henüz
Elisa30 asyaveannnesi benim kızım 8 aylık şuan hep tek göğüs verdim sağ tarafımı daha rahatıma geliyordu Öylede devam ettim tek göğüs olmasına rağmen sütüm iyiydi yetiyordu Canım doyuyorsa sorun yok
asyaveannnesi Elisa30 ay nası sevindimmm maşallah cok korkmustum benimde rahatıma sol geldi sütüm ordan geliyor şükür 🙏🏻
bulut22_ Malesef benım de oyle sagma makinesiyle diğernden de artırmaya calışacagım süt gelmese de oradan emzirn ben de oyle yapıcam
Alparslan54 asyaveannnesi olsun siz yine emzirin o memeyi yada sağın mutlaka süt gelecektir bırakmayın
Cgdmltr93 asyaveannnesi kızım 20 aylık 4 aydan sonra tek meme emzirdim. Ama sizin için tek meme olayı şuan için erken. Bol bol emzirin. Gelmiyor diye düşünmeyin. O gelir ve artar. Emmiyorsa düzenli sağın. Sonradan sütünüz yetmeyebilir