Hafsamina Arkadaşlar annem covid atlattı fakat kuru öksürük var hic geçmiyor yapipta denediginiz iyi gelen şifalı bitkiler ,çaylar hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi ne iyi gelir
Slyshn Hafsamina ben de bir aydır hiç geçmeyen bir öksürük ben demi covid oldum farkında olmadan acaba ya benim öksürüğümden bebegim uyanıyor her gece
meyra28 Hafsamina ben de öyleyim bebeğimde. Özellikle gece gelen bi gicik oksurugu var nefret ettim yatamiyoruz. Bebegim bogulacak gbi oluyo. Gecmedi gecmiyor da
Hafsamina Teemo07 Saol canim bunu covid ken çok tüketti sarımsaklı zencefil zerdeçallı süt öksürüğe fayda etmedi
Sabinaaa Hafsamina ben birtek Azerbaycan boyle saniyordum…her yer ayni durumdaymis…her kes hasta ..bogaz agrisi ….ses tutulmasi ve oksukur…bu ne ya 😔
anneko_ Hafsamina cevizin ortasında zarı oluyor 6/7 tane cevizin zarını günlük çıkartın bir çay bardağı suyun içinde kaynatın bir kaç dakika rengi hafif değişecek sarımsı gibi bir renk alacak sıcak sıcak 5 gün falan içsin sonrasında hem öksürük geçiyor hem de acayip balgam attırıyor temizliyor ben kime yaptıysam çok etkili oldu mutlaka deneyin geçmiş olsun
alyamommy Hafsamina kekik çayıda çok iyi geliyor ben bide gece yatarken yakama az kekik yağı döküyordum baya hafifletiyor ama dikkat et tenine değmesin baya yakıyor