Birceninannesi Kahvedelisi35 16 aylık kızım. Bizimle beraber akşam yemeği yiyo. Yatarken de emiyo. Ekstra bir şey yapmıyorum.
pikacuu Kahvedelisi35 Akşam yemeğini yiyip 1 2 saat sonra da yatıyor. Meyve de tüketiyor yemekten sonra. 19 aylık
Birceninannesi Kahvedelisi35 gece beslenmesini kestik biz emmek için uyanmıyo. Genelde bir kez mızıldanıyo pışpışlayıp geri uyutuyorum
Asilahmet Kahvedelisi35 meyve ve süt veriyorum o kadar gece susarsa kalkıyor su içip sarılıp uykusuna devam ediyor 16,5 aylık
Betim Kahvedelisi35 en son meyve karışımı hazırlıyorum, dün mesela az muz armut elma avokado ve 1 mandalina ezdim içerisine de 1 tam ceviz rendesi yedi. Üzerine 1,5 saat geçti uyudu tam dalarken 120 cc anne sütü içti uyudu.
Aysecela 15 aylığız 5 buçukta akşam yemeği 7 buçukta mama sonra gece 12 de yine mama gece beslenmesini kesemedik daha
MySunny Kahvedelisi35 kuzu ekstra birşey yapmıyorum,akşam yemeğinde ne varsa onu veriyorum.Bugün kuru fasulye bulgur plavi var.13 aylık.
metehanmom_ Kahvedelisi35 akşam bizle az birşey yiyor sonra süt veriyorum üzerine uyuyor gece beslenmesi yok, 19 aylık
Rubab_Mommy Kahvedelisi35 17 aylik olucak.En son yemegi akşam 6da en gec 6.5ta.Sinra ya muz yiyo ya uyurken sut iciyo.Ya da uyumadan 1saat falan once kaşik mamayi hafif sulu yapiyorum biberindan iciyo.Gece beslenmesi yok
Bebek2020_ Kahvedelisi35 19 aylık bebeğim. Akşam 7 gibi yemek yiyoruz. Babası olunca çerez tatlı yiyor. Babası yoksa akşam ne yediyse o kalıyor 😅
Senemmm11 Kahvedelisi35 19 aylık oğlum. Saat 7-8 gibi yemek yiyoruz. Yemekten sonra kuruyemiş o gün tatlı varsa tatlı yiyip uyumadan önce de ballı süt içiyor 10 buçuk 11 de uyuyor
Ozgeruya Kahvedelisi35 irmikli muhallebi pirinc unu veriyorum simdi yeni herrobaby nin kasik mamasını aldim ama onuda begenmedi galiba yemiyor