Annesininselini Bebegim 7 ay 10 gunluk yumurtanin sarisini yediremiyorum sizler hangi kivamda neyle veriyorsunuz
Alpaslan34 Annesininselini lezzetli bi yoğurtla karıştırıp verebilirsin bi süre. Alışınca da tek verirsin.
Annesininselini Alpaslan34 labneyle muzla bebe biskuvisiyle ve pekmezle denedim hic birini kabul etmedi ama yogurdu hic denememistim tsk ederim
Annesininselini KaSeAy labneyle muzla bebe biskuvisiyle ve pekmezle denedim hic birini kabul etmedi ama yogurdu hic denememistim tsk ederim
Annesininselini Hafsasmom labneyle muzla bebe biskuvisiyle ve pekmezle denedim hic birini kabul etmedi ama yogurdu hic denememistim tsk ederim
Alpaslan34 Annesininselini bebe bisküvisi evde yapıyorsan sağlıksız. Hazır alıyorsan daha fena. Şeker ve türevleri ilk 1000 gün verilmiyor.
Aselece Muz pekmez ve yumurta sarisini püre yapip yediriyordum o aylarda cok da guzel yiyordu. Armut ya da elma rendeleyerek de yapiyordum
Baynimir Bende yediremiyorum malesef. Bir de muhalebisine katsam bile anlıyor yemiyor. Geçen gün pankek yaptım onun da içinde yumurta vardı ve yemedi 🤦♀️