gozdekrks bebeğinizin ayı çok küçük, belki dönebilir memeye her yolu denemediyseniz deneyin derim. Ben ilk 6 ay anne sütü çok önemli dedikleri için 6 ay sağım yapayım anne sütü alsın diye yola çıktım ama çok şükür nasibi de varmış demek, 18 aydır sağıyorum. Detaylı açıklayım size . İlk 1 yaşına kadar 3 saatte bir her iki göğüs 15 er dakika toplam yarım saat sağım yaptım. Günde 8 kez, gece alarm kurup kalktım. 1 yaştan sonra gece kalkmayı bıraktım , 8 aydır günde max 6 kez sağıyorum. Marka önemli mi diğer pompaları bilmediğim için kıyas yapamıyorum ben 10 ay lansinoh tekli elektrikli kullandım düzenli sağdığım için muhtemelen çekim gücü azaldı ucundaki valfini de değiştirdim belki gevşemiştir diye ama hayır olmadı. Lansinoh manuel pompaya geçtim hala kullanıyorum memnunum. Alerjik olduğu için bebeğiniz beslenemiyorsunuz ve süt azalıyor doğal olarak, ben doğal şeyler de denedim badem dut dere otu irmik helvası vs vs örnekler artırılabilir işe yaramadı, ama doktoruma gittim sütüm azalıyor diye süreci de bildiği için , solgar brewer yeast b12 kullanmaya başla bu artırmazsa başka hiçbir şey artırmaz dedi. 1. Haftadan itibaren etkisini gördüm günde 6 tane içiliyor. 40-50 cc aralığında sütüm arttı hem de kalitesi arttı yağlandı tavsiye ederim size de .