HonKiPonKiDoNiNo Selam kizlar, kurabiye yapicaktim kizima dolapta keciboynuzu ozu ve dut pekmezi vardi ama son kullanma tarihi gecmis cook geride kalmis unutulmus.. Kullanabilirmiyim acaba yaa birsey olurmu ki ???
HonKiPonKiDoNiNo matmazel_ Yaa ben normalde cok dikkat ederim boyle seylere, ne bileyim ya insanlar koylerinden falan kendileri yapinca yillarca saklayip yemez mi ki ? Sinir oldum aksam aksam nasil unutmusum ben onlari dolabin en arkasinda dolular birde 😡
matmazel_ HonKiPonKiDoNiNo tadı neyi güzel mi baktın mı ne bileyim farklı maddeler filan vardır belki köydekiyle bir mi
minabebek HonKiPonKiDoNiNo köydekiler doğal canım bu paket işi tatlı şeyleri tarihleri geçince toplayıp piyasadan tekrar kaynatıp tekrar işlemden geçirip bozuk çarık paketliyorlar piyasaya 😭😭
ballicorek_ahmet HonKiPonKiDoNiNo ama onlar dogal oluyor benim kayinvalidem yapiyir icine hicbirsey katılmıyor. Sadece üzümü veya kecboynuzunu kaynatiyorlar 2-3 saat. Markettekilerin dogal oldugunu düsunmuyorum o yüzden kullanmayin bence
Alvindmrkl HonKiPonKiDoNiNo HonKiPonKiDoNiNo açıldıktan sonra onlarda kısa sürede bozuluyor açılmadan bir şey olmuyor diye biliyorum
HonKiPonKiDoNiNo matmazel_ Yok ya bakmadum ,direk siseleri alip ustlerine baktim gecmis… Kullanmicam cöp
anataraf1leoparbenim Şey geldi aklıma bana köyden felan bi su şişesinde gelir anneme sorarım arada anne bu bozulmuşmudue 2 yıl oldu felan diye annem de bak tadına ekşime kokma yoksa pekmez bozulmaz derdi bilemedim bal da aynı şekilde bozulmaz
HonKiPonKiDoNiNo anataraf1leoparbenim Kullanmicam ya midesini falan bozar belki.. Neyseki uzum pekmezi var onlaa yaparim 😍
anataraf1leoparbenim matmazel_ o gerçek değildir kuzum şeker ve tatlandırıcıdır gerçek bal 100 yıl dursa bozulmaz çünkü bizim köyde dedemler felan yetiştirir saklarlar ben gittimmi felan mesela ekinlerin olsun bitkilerin olsun güzel olduğu dönemdeki balı verir besleyici olsun diye ve arılara da tekrar en iyi en eski baldan yedirirler ki devamı da güzel gelsin aynı şekilde kaliteli araştırın 😊
HonKiPonKiDoNiNo minabebek Aynen kullanmicam zaten, o toplara hic giremem.. Uzum pekmeziyle yaparim 😊
matmazel_ anataraf1leoparbenim kaliteli bal bildiğimiz yerden aldığımızda ayrıca çok geçmeden sarısı değişiyor
anataraf1leoparbenim matmazel_ benim dolabımda 2 yıllık bi balım var petekli diye çok yenmiyor daha ilk günkü kokusunda ve dokusunda evde olsam resmini çekerdim