Merveasyam Kızlar bişi soracam bebeğim tek göğsümü emiyor sizce yetiyor mudur yanı başına gelen var mı neden tek meme reddi yaşar acaba çok zorluyorum ama kesinlikle istemiyor ne yapacağımı şaşırdım bu durumu daha önce yaşayan var mı bu arada bebeğim 4 aylık
Merve Merveasyam tam 4 aylıkken kızımda sağ göğsümü reddetmişti. 7. Aya kadar uğraştım hiç bi şekilde sağı almadı. Bence sebebi soldan süt akışının daha hızlı olmasıydı. Doktorda kilo alımını ay ay kontrol etti ve tek memenin yettiğini söyledi. 23 aylıktı emzirmeyi bıraktığımızda. O zamana kadar sol memeyi emdi 🙈🥲
TospikOglusum Merveasyam sadece 1ay 2gogsumu emzirdim canm şuan bebeğim.19 ay 10 günlük sadce sol göğsümü emiyor herşey yolunda yani👍👍
Berilsmom46 Benimki de 4 aylık tek göğüs emiyor ama benim bir göğsüm mastit olunca meme şişti büyüdü diğeri küçük kaldı çocuk büyük göğsü beğendi hep onu emiyor diğer mememi alinca öğürüyor veremiyorum ağzına ben de pompayla sağıp veriyorum
Merveasyam Berilsmom46 Ya aslında ilk zamanlar yine aynı şeyi yaşadım ama sonradan alışmıştı şimdi yine aynı şekilde emmiyor göğsüm sürekli akıyor