Mehmetmirza 3 ay 19 günlük bebeğim uyutuyorum çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor karnı tok altı temiz nede olabilir ne yapmam lazım
asiltonunmommysi Mehmetmirza benim oğlumda öyleydi hala da öyle dişten olduğunu düşünüyorum 4 ay 25 günlükken ilk dişi çıktı
Tugbabhc Mehmetmirza benin kizimda 5 aylık dün gece ciglik çığlık ağlayarak uyandı 2 kez 3. Kez de ağri kesici verdim mis gibi uyudu Bizler anlamıyoruz ama çocuğun karnı tok altı temiz gazi olmasa uyur ağliyorsa demekki ağrısı var ufaktan çay kaşığı ile ağri kesici verin bebiste ağrı çekmesin
Mehmetmirza asiltonunmommysi aslında bir dişinin yeri kabardı ama doktor o olur hemen çıkmaz falan demişti 🤷 ağrı kesici mi versem acaba
asiltonunmommysi Mehmetmirza benim doktora ben neler dedim çok salya var ağlıyor terliyor huysuz elleri ağzında hep dişleri kaşıyor. Damakları sertleşiyor 6 7 aylık olana kadar böyle devam eder diş değil henüz dedi bak çıktı
Mehmetmirza asiltonunmommysi bizimde öyle canım her şey kitabi bilgiyle olmuyor işte anlatamıyorsun bazen
Mehmetmirza Aceranne bir aydır ailemin yanındaydim eve geldim babasını gördü ondan mı acaba 🤷 ilk defa duyuyorum bunu ama olabilir tabiiiikiii
Aceranne Mehmetmirza bizim de oluyordu da canım ben hastanede çalışıyorum yenidoğan da çalışan deneyimli bi hemşire ablamıza sormuştuk o söyledi
Eloss11 Mehmetmirza bizde de aynı durum vardı gaz çıktı sizde bi takip edin karnı sert mi sırtınızı sıvazlayın üstten alttan da gazını çıkarsın
Duygu-66-Tumer Benim kızımda 3 aylık. Aynen az önce uykudan öyle bir bağırark uyandıki sanırsın bir yerine iğne battı. Ama uzun zamandır bu şekilde. Sanırım huy edindi🤪