Yagizmomss Kızlar allah rızası içim yardım edin eline armut vermiştim koparmış haşlanmış değildi ve ağzına çıkartamadan yuttu sırtına falan vurdum ama çıkmadı öksürmedi kızarmadı falan ama ömrümden ömür gitti su içirdim ardından bir saat önce oluyor şimdi babannesinde bişey olur mu hala allah rızası için bişey söyleyin gece uykusuna yatacak bir saat sonra bişey olur mu lütfen
Brcklc Yagizmomss bence olsaydı.olurdu zaten ama gözünüzü genede ayirmayin bu gece bolbol su icirin emzirin sindirime yardımcı olur.valla oğlum on aylık ben bile vermiyorum eline elma armut sakin bence dikkatli olun heleki pismemis çiğ ise
Yagizmomss kutgun 6 ay 6günlük nohutttan biraz büyüktü bazen öğlen yediğini ağzında görüyorum sonra o yüzden endişeliyim
Emir123ali Yagizmomss ay canım iyi cesaret yutmuş gitmiş ama sana tavsiyem bebeğin küçük eline verdiğin şeylere dikkat et 21 aylık ben hala korkarak veriyorum boğulma yaşadım ben rabbim kimseye yaşatmasın inşallah dikkat et canım
Yagizmomss ahkalbimm ya inşallah su serptiniz içime bişey olmaz değil mi parçayı gördüm ağzında çünkü boyutunu nasıl böyle bir ihmalkarlık yaptım anlamış değilim
Yagizmomss kutgun ay inşallah dediğiniz gibidir nefes borusuna kaçmasıysa mideye inmiştir değil mi çok korktum allah kimsenin başına vermesin
ahkalbimm Yagizmomss korkmayın sakın soğuk kanlı olun ☺️ verin eline yesin inanın büyüdükçe size de ona da öyle faydası olacak ben oğluma sürekli verdim şimdi 16 aylık yutamayacağı şeyi hemen çıkarıyor öğrendi yani vere vere
spaceship Yagizmomss bebek yutmuş. Yani yutmasa belli olur çok net anlarsınız ki bırakın 1 saati, öyle bir durumda saniyeler bile çok önemli. Nefes alamaz soluk borusuna kaçmış olsa. Zaten nohuttan biraz büyüktü diyorsunuz, o kadarsa yutabilir 😊 geçmiş olsun
Yagizmomss spaceship allah razı olsun hepinizden elim ayağım boşaldı çiğ olması beni korkuttu ve boyutu
Yagizmomss Brcklc kesinlikle çok çok doğru dedikleriniz dişleri yok ya suyunu emiyordu koparabilwceğini düşünemedim bir daha hayatta vermem hatta blwye bile karşıyım şuan çünkü hiç soğukkanlı değilim
Brokolilim Yagizmomss Eline vereceksiniz ki çiğnmeyi ve kendi becerisini kazanacak korkup veremeyen annelerin bebekleri çiğnemeyi unutup püre yedirdiklerini okuyoruz sonra cesaretli olun bir şey olmaz nerede ne manevra yapacağınızı bilmeniz yeterli verme korkarım ben diyenleri dinlemeyin siz ilerde siz zorluk çekerseniz 21 aylık korkarak veriyorum demiş bakın çocuk 2 yaşında neredeyse sizde öyle olursunuz
Yagizmomss ahkalbimm hem soğukkanlı hemde ilk yardım tekniklerini bilmek gerekiyor bende ikisinde olmadığı için temkinli gideceğim hele bu geceden sonra😞