Arkadaşlar ben 13 gün önce doğum yaptım, pek birseyler yiyebiliyorum diyemem sanki midem kuculmus birşeyler yiyene kadar can cekisiyorum resmen, dün gece birden vücudum boşaldı, gece saat 3 gibiydi, yani o kadar kötüydü ki dedim tamam ölüyorum bebeğim öyle kaldı o derece, neyse dinlendim biraz kendimi toparlamaya çalıştım kalkttim bir bardak şekerli su içince kendime gelip uyudum, sabah uyandım, annemlerde kalıyorum bu arada, annem gece çalışıyordu, sabah 9 gibi geldi sonra ona anlattım birşey yemiyorsun fazla ondndir dedi tm dedim sonra annem alışverişe gitti evde ben erkek kardeşim tek kaldık ve yine aynısı oldu hemen annemi aradım dedim gel yine öyle oldum hastneye gidicem böyle olmaz dedi tm geldi bebeğime baktı ben babam hemn hastaneye gittik tansiyonumu ölçtü acilde hemşire, çok düşük dedi ve kan aldı bide serum taktı, serum iyi geldi kan sonuclsri da kansız olduğumu söylediler, bugün Türkiye genelinde tüm doktorlar grev yapıyorlarmış bu yüzden ilaç yazamadilar bana, eve geldim bol su içtim annem tuzlu ayran yaptı falan ama hala titriyorum ve çok uykusuzum, bu titremeyi geçirebilecek ne yapabilirim bilginiz var mı benim gibi yaşayan var mı?