Yusufsmom Oğlum 10 aylık Orta kulak iltihabı oldu doktor antibiyotik yazdı nasıl bir tedavi yöntemi uyguladınız antibiyotiğe karşıyım, antibiyotiksiz geçmesi mümkünmü
Yusufsmom agacsizkoala antibiyotiğe direnç kazanmasından antibiyotik yararlı mikropları da öldürdüğü için tekrar çabuk hasta olmasından endişeleniyorum bu yüzden alternatif tıbbi şeyler denemek istiyorum ama orta kulak iltihabı basitsenecek birşey değil her hangi bir komplikasyon gelişmesinden korkuyorum bu yüzden başlayacağım ilaca 🙃
Yagmursonrasitoprakkokusu sevimlianneee ben de merak ettim, normal bi şekilde kaynatıp içilmesi mi gerekli? Bende de orta kulak iltihabı var, ara arar tekrar ediyor da acaba ben kullanabilir miyim
sevimlianneee Yusufsmom 1çay bardağı suya 1 yemek kaşığı atıyor sun 3 4 dk kaynatı yorsun sabah akşam aç karnına yarım çay bardağı içireceksin her türlü enfeksiyon a iyi geliyor araştır cnm istersen
sevimlianneee Yagmursonrasitoprakkokusu evet cnm kaynatacak sın suyunu içeceksin bizler 1 su bardağı çocuklar yarım çay bardağı