Deletedmom636262 Merhaba güzel anneler 🤎 oğlum bu ay 18. Ay aşısı olacak ateş huysuzluk vs. oldu mu 3 tane baktığımda neler bekliyor beni acaba 🤥
Mora Deletedmom636262 hafif ateş oldu bir bacağı şişti 2 gün bizim ya o zaman ama geçti sonra normalmiş
AytenMina Deletedmom636262 bizde bugun yaptırdık şuanlık iyi gidiyoruz huysuzlugu var ama her zamanki hali gece ne olacak bakalım
Deletedmom636262 Mora ya bacağı şişmesi neden olmuş ilk defa duydum ateş olmasın diye ben gece uyumadan önce carbol vereyim o zaman
Deletedmom636262 AytenMina bende aşıdan önce carpol vermeyi düşünüyorum gece huysuz ateş olursa diye ama normal giderse gereksiz yere vermiş olurum kafam çok karşıt
Alpingo Deletedmom636262 evet aşı gününde doktorumuz banyo yaptırmayın nolur ne olmaz üşütme olmasın diyor o yüzden yaptırmıyoruz biz
AytenMina Deletedmom636262 benim kızımda şu son günlerde huysuzluk cok vardı o yüzden ben sabah calpol vermiştim öğlen aşı oldu ama iyi yani bi sorun yok suanlık
Alpingo Deletedmom636262 bence gerek yok,çok yanlış böyle yapmak vucudun ateşle mücadelesibi engelemmemk lazım