iki_prens_annesi_ Ecemnurg suan biraktirma surecindeyim once 3 ogune düşürdüm gunduzleri sabah ogle aksam emdi sonra gunduzu tamamen kestim suan sadece gece emiyor cesaretimi toplayabilirsem bu ay bitince geceyi kescem 22 aylik bu arada nisan 1 de 2 yaşını doldurucak ramazan girmeden halletmek istiyorum
Aysenur2020 Valla benim oğlan 20 aylık . Her gece uyanmaktan bıktım artık ,cok araştırdım ne yapabilirim diye . internetten sabır taşı aldım ama daha denemedim .
Ecemnurg iki_prens_annesi_ benim ki gündüz hiç istemiyor gece çok emiyor sürekli uyanıp emiyor 2 dakika emip yatıyor ağzında dursun istiyor
iki_prens_annesi_ Ecemnurg aynı benim oğlum da suanda oyle dun gece 11 bucukta uyudu 1 bucukta uyandi emdi 2 bucukta tekrar uyandı bende vermedim biraz ağladı sonra uyudu daha sonra 5 buçukta uyandi emdi sonra 10da uyandi yani emseydi 1 saat sonra yine uyanirdi belki ama emmeyince daha uzun uyudugunu farkettim aslinda bi hafta zorluğunu cekip biraktirabilirim ama sanırım geceye benim cesaretim yok
Ecemnurg iki_prens_annesi_ az önce biraz salça sürdüm eliyle almaya çalıştı sonra emmek istedi midesi bulandı bakalım tekrar isteyincede yapacağım ne kadar gidecek merak içindeyim gece sürekli uyanıyor o kadar yorgun düşüyorum ki ve uykusuz kalıyorum aşırı huylanmaya başladım emzirirken neden böyle oldum bilmiyorum sinirim bozuluyor çok memede kalıyor diye sanırım