Rumey Bebeğimin kafasının üstünde sarı bal gibi yapış yapış konak var ne yapayım bilemedim sertleşiyo sonra kuruyo yağla yumuşattık taradık daha da yapış yapış oldu
Bebegimm1 Rumey soğuk sıkım hindistan ceviz yagsi kullanin her gun 30dk bekletin sonra sampuanla yikayin yikadiktan sonra konak taragiyla bastirmadan geri geri tarayin
Sardunya21 Banyodan önce zeytinyağı sür ters tara banyodan sonra da aynısını yap inşallah faydası olur
Deletedmom_41 Rumey Hindistan cevizi yagini surun 20 dk kadr bekletin sonra yavasca tersli duzlu tarayin konaklar kendini atacak sonrada yikayin.
Ebruuuuuuu Benim oğlumda da oldu canım yeni fark ettim bende zeytinyağı veya kantaron yağı ile yağla ince sık tarakla tara banyo yaptır bunu bi kaç kere tekrarla çünkü hemen geçmez canım bende yapacam inşallah
Rumey Ebruuuuuuu benimkisi de ilk öyleydi sonradan semsert oldu yağladık yıkadık sabahına yapış yapış oldu ondsn garip geldi
Ebruuuuuuu Rumey yengeme sordum canım yumuşamış demek ki dedi aynı işlemi tekrarla bence darısıda bana hava da soğuk her gün yıkayamıyorum nasıl yapacam bilmiyorum