Katya Humeyra37 canım benım kızımın da burun kökü basıktı sonra düzeldi. Down içim bikaç bulgu daha olmalı. Sadece bu nedenle down denemez bence. Bebeğin çekik gözlü ama bence down değil benzetemedim. Abimin kızına benziyor☺️
Gul-42 Humeyra37 ha bn yanlıs okuduk evt cnm tek cızgı down oluyor bn sımıan var gbı okudum sende yok ıkı cızgı var
Katya Humeyra37 korkma canım ama başka birine daha sormakta fayda var. Ben hamileyken bi doktor bebeğimin engelli olacağını ve aldırma hakkım olduğunu söylemişti. 28 haftalık hamileydim. O korkumu unutamam. Korkudan erken doğum yaptım. Allah’a şükür bebeğimin hiçbir şeyi yok.
Humeyra37 Katya rabbim korumuş🥰herseye hazırlıklı olmamız için doktorlar pat pat söylüyo herseyi ama biz çok yıpranıyoruz bu sürecte
Minkpndam Hayır down falan değil bu doktorları anlamıyorum ya nasıl bu kadar olabiliyorlar bizler bile anlıyoruz down olmadığını onlar hiç mi avuç içlerine vs bakmıyorlar tuhaflar ya
Fasulyemm32 Humeyra37 ama bu çooooook tatlııııııı 🎉 değil bence başka bir doktora görün canım moralini bozma burun kemiği sonradan değişebiliyor