Sweetmama Merve99 bende sıfır var canım garantisi ve faturası herşeyi mevcut hiç kullanamadım,fiyat olarak ne kadarlık birşey arıyorsun?
MelinayAsel29 Merve99 anakucagi nasil bisrydi kanguru gibi bisey miydi yoksa basindan tutmali plastik bisey miydi Bende 3 tane var 1 tanezini kullaniyorum dilerseniz kargoyu karsilayin sizin olsun yeni bisey degil ama
alinaannee Merve99 https://imgyukle.com/i/o7LtT0 bunu aldık ama bebeğim hiç kullanmadı foto çekilsin diye birkaç kez koymuştuk içine sıfır sayılır müzikli doğa sesli ses ayarlanabilir özellikli fişe takımca otomatik sallanıyor Kumandası var kumandadan sesi müziği ayarlanıyor . Sabitlenebilir 380 tl ye satarım 🌸
Sweetmama Merve99 joie anakucağı canım, babam almıştı çocuğumndoğmadan, hiç kullanmadım iade de edemedik süresi geçti diye,ben farklı bi anakucağı kullanıyorum, resim ekliyorum hemen 2 bin diyoruz ama biraz yardımcı olabilirim , garantisi falan herşeyi var
MelinayAsel29 MelinayAsel29 1 tanesinin kilifinin lastikleri falan eski kullanilabilir vaziyette kemeri falan var saglam bisey. 12 senelik lacivert renkte Digeri de kemerini oglum kesmisti kemersiz kirmizi renkte tenteli ic pedi beyaz