Tirtilinannesiii Kızlar hamileyken protein kaçağı rahatsızlığı geçiren var mı? Bir arkadaşım bu rahatsızlık tedavi edilmezse ikinci gebeliklerde de risk devam ediyor dedi. Benim ilk gebeliğim ve bende de vardı. O yüzden bilgi sahibi olan var mı acaba
Premature_annesii Tirtilinannesiii evet ikinci gebelikte önlem alınmazsa tekrarlama olasılığı yüzde 90. Gebelik zehirlenmesi de deniyor. Anne ve bebeğin hayati riski oluyor
Hazar_ali4119 Tirtilinannesiii Benim vardı şuan hala var araştırılıyor 25inde çekim yapılacak ona göre biyopsi tarihi verilecek hamileliğin başından şuana kadar sıkı takip edildim bir kaç defa yatış yapildi
929621 Hamilelikte oluşan bişey oo bende de cıkmıstı doguma erken alındım ama Bi sıkıntı olmadı sonrasında bakıldıgnda kaçak yoktu artık bende ama kaçak dogumdan sonra devam ederse böbrek ile ilgili Bi sıkıntı oldugunu gösterirmiş
Minikmeelek Ben de protein kaçağı vardı doğumdan sonra normalleşti sonrasında bi tedavi uygulanmadı ilk defa duyuyorum
929621 Premature_annesii gebelik zehirlenmesi protein kacagı+tansiyon yüksekliğidir aynı zamanda tansiyon da varsa olur ama benim tansiyonda sorun yoktu