Brutal-Betty Bilgili anneler yardımcı olabilir misiniz 🙈 Yoğurt Havuç Patates Balkabağı Elma Armut Muz Avokado (sevmedi🤣) Yulaf Bunları denedik şimdi ne yapabilirim İnternettn Yulaf unu Tam buğday unu İrmik Ruseymli irmik Tarhana Kuzu ilik suyu sipariş verdim Onlar gelene kadar bana yapabileceğim tarifler.soyler misiniz
tekboynuzluat Brutal-Betty ğatates havuç kabak haşla suyla sonra pızzlat içine zeytinyağ azcık nane koy corba yap. Yulaf lapası yap içine muz elma artık hangi meyve yerse pekmez koy. Kıyma yiyebiliyorsa suyla haşla corba veya yemeklerne koy. Kendin bebe büskivisi yapabilirsin. Meyveli yoğurt vs vs zaten yaptıkca elin alışacak kendin çeşit uydurursun
Brutal-Betty tekboynuzluat yulaflı elmayı çok sevdi ama muzu denemedim onu deneyebilirim teşekkür ederim 🤗
Snowglobe tekboynuzluat kıyma direk suya konup öyle mi haşlanıyo. Yani normal yaptığımız gibi yağ da pişirme işlemi olmıyo mu
siyah3430 Brutal-Betty kahvaltı hazırlamak ile başlayabilirsiniz. Sebze çorbaları ideal. Meyvelerden kavanoz mamaları.
Gizemanne Bizde 5 buçuk aylıkken başladık tadımlara verdiğiniz ürünlerin içerisine katarak 3 gün kuralıyla verebilirsiniz soğan sarımsak kerevizi
Minikmeelek Hastalanmayan çocuk sayfası var instgramda orda çok güzel bilgiler be tarifler var bi bakın isterseniz