haleasel Selam kızlar ek gıdaya basladık bu yulaf unu tarzı unlardan almak istiyorum neler gerekli hangi unlar lazım oluyo en cok bide nerden alabilirim güvenilir bi yer biliyosanz yardımcı olurmusunz ?😊
Brutal-Betty Bendr yeni sipariş verdim beyorganik markası Yulaf unu Tam buğday unu Ruseymli irmik İrmik Pirinç unu Tarhana Kuzu ilik suyusuyu Sipariş verdim
haleasel Brutal-Betty heosi gerekli mi gercekten kullanılıyo mu ki yorumlarda o markanın tadının acı oldugunu söyleyenler olmus bende pek bilemedm acikcası
Brutal-Betty haleasel ben çok araştırdım tavsiye üzerine karar verdim kullanan arkadaşlar da çok memnun
Deletedmom5284 Aşçıanne Makarnavitma Beyorganik Arifoğlu Asudan doğal gıdalar Ben bu siteleri öneririm
Brutal-Betty haleasel %30 indirim Yok işte fiyatlara zam yaptılar sonra indirim varmış gibi gösteriyorlar 🤗 eskisinden daha pahalı beyorganik kendi sitesinde pahalı ürünler beb-ek-gida sayfasından sipariş verin indirimli orada
Brutal-Betty haleasel beb-ek-gida Acıkınca yer Bırak Kendi yesin Bu çocuk aç kitaplarını yazan bayanın sayfası ben buradan sipariş verdim
Brutal-Betty Snowglobe Instagram da yorumları silmediyse bakabilirsiniz %30 indirimin altına bazı arkadaşlar da yazmış Zaten zam yapmışsınız indirim vae gibi gösteriyorsunuz diye