ezgidrn arkadaslar merhaba.bebegim 5 ayi bitirdi.bikac gundur cok huzursuz bagiriyo cagiriyo ellerini yicek nerdeyse.ne bulursa agzina goturuyo salyasida akiyo.agzina goturemeyince cok sinirleniyo.dis cikarma isareti midir bu? yasayan var mi?
Sirvanaydinerr ezgidrn evet kesinlikle diş belirtisi. Ama bi an da olmuyo işte. Benim oğlumda 4.ayından 6.ayına kadar böyleydi. 3 gün önce ilk dişini patlattık🤲🏻
Turazey ezgidrn canım benim kızım 5 aylık aynı durum bendede var bizim altdamağımızda 2 tane dişimiz çıktı herşeyi ağzına sokuyo hele ellerini
ftmird Benim oğlum da aynı şekilde bol salya ağzına deli gibi bişeyler sokmaya çalışıyo ona sinir oluyo sürekli mızmız emerken özellikle kulaklarıyla çok uğraşıyor kulak kaşıntısı da yapabilirmiş diş bende çok merak ediyorum dişten midir diye
Erdemim Rabiays bir sorum olacaktı ilk dişler patlayınca huzursuzluk azaldı mi yoksa aynen devam mı etti.
ezgidrn Turazey 5 ayliksiniz patlatti yani oylemi.jel aldm o rahatlatti biraz cok agladi cok :( ins cikarda rahatlar. gecmis olsun sizede
Oyku123ss11 Bizimkide ayni 4 aylik damaklari kasiniyo eli yada parmagi agzinda isirmaya calisiyo parmagini salyasi akiyo kulaklarini cekistiryo huzursz uykulari azaldi gece ve gunduz bolunyo surekli
ezgidrn sagolun arkadaslar jel aldim bugun cok agladi kizim.ins kisa zamanda cikarirda boyle gecmez gunleri.kiyamiyor insan :(
Yemir11 Jel sağlıklı mı pek bilmiyorum ama bi soğan kürü var hem ağrısı için hem antibiyotik oluyor . Ben uygulamadım ama
ezgidrn Yemir11 ya evet sogani biliyorum neden yapmadim bilmiyorum.bu kadar yogun degildi disarida tuttu.jel almak zorunda kaldim.
Minikcivcivim ezgidrn 3aylıktan beri yaşıyorum bu saydıklarınızı. 10gün sonra 7aylık olacağız ama diş yok 😂 ama saydıklarınız devam ediyor 😂