Pelinnnnnn__ 2 aylik bebegim çok gazlı.Bebeklerinizin gaz şikayetleri ne zaman azalmaya başladı ve bitti
1busraa Pelinnnnnn__ 2 ay 10 günlük bizimkide damlalar kimyon anason hernseyi denedim pek faydası olmadı çok kötü olursa tuz ısıtıp koyuyorum karnına masaj yapıyorum o iyi geliyor
Ylz0044 Pelinnnnnn__ 2 ay 19 günlüğüz eskiye nazaran azalma var bide koliğiz oda azaldı şükür hiç bitmeyecek zannettim
27temmuz2021 Pelinnnnnn__ 6ay12günlüğüz hâlâ geçmedi 🙄kolik birde sanırım bir yaşına kadar devam edecek bizim 😒
Sahiniimm38 meraklibiranne ben kendim içiyorum ama bir faydası olmuyor sanki siz nasıl kullanıyorsunuz aceba
Sahiniimm38 Bizde iki aylığız. Genellikle gece başlıyor bugün beş buçukta yattık dizinde öyle mi aceba. Her yolu denedim çözüm bulamadım ve iki buçuk yaşında bir oğlum daha var çok yorgun hissediyorum kendimi.😏
Pelinnnnnn__ Sahiniimm38 bizde akşamüstü başlıyor gece 12-1 e kadar sürüyor. Benim de 3 yaşında bir kızım daha var. İkisi birden çok zor oluyor 😔
1busraa Sahiniimm38 Tavada kaya tuzunu isitiyorum.bir bezin içine koyuyorum bebisi yakmayacak şekilde olunca sıcaklığı karnına koyuyorum ayaklarının altına koyuyorum rahatlıyor